середу, 6 березня 2013 р.

Всиновлення дітей американцями - міфи та правда

Прямий ефір США - Україна на тему всиновлення українських дітей американськими громадянами.

 На зв'язку  з громадськими активістами України адвокат з Лос - Анджелеса Дмитро Кацук, який займається даними питаннями.

   Після того, як МЗС України підтвердило, що були окремі випадки, коли українські діти зазнавали насилля від прийомних батьків -іноземців,  в Україні розгорнулися справжні баталії навколо даного питання.

      Деякі політики висловили відкритий протест проти усиновлення українських дітей іноземцями, але на цьому їхня турбота про дітей - сиріт скінчилася.

    Думки пересічних громадян також неоднозначні. З однієї сторони ми не бажаємо, аби маленькі українці страждали від насильницьких дій будь - кого, але не можемо забезпечити їх в Україні всім необхідним для  гармонійного розвитку. Особливо це відчувають діти з фізичними вадами.

Дмитро Кацук розвінчує ряд міфів, які стосуються всиновлення українських дітей американцями і запевняє, що такі діти більш захищені в США чим в Україні.





Чи можна бити дітей?  Жінка - Онлайн звернулася з цим питанням до відомих  психологів та педагогів. Читайте і дивіться, як маленький ляпас руйнує дитяче життя

Немає коментарів:

Дописати коментар