неділю, 3 березня 2013 р.

"На самом деле я умная, но..."

 В Житомирі всього 50 гривень можна піти на жіноче шоу та дізнатися багато "цікавих" речей:

- як зробити власного чоловіка успішним і багатим;
- як стати більш сексуальною для нього та інших;
- де шукати кохання та потенційних чоловіків;
- і найголовніше!  - як його утримати біля себе?

 Організатори настільки впевнені в тупості та примітивності  сучасних  жінок?  Питання для жіночого шоу мають бути перефразовані на 100%:


- як заробляти більше та стати фінансово незалежною?


- як зробити успішну кар'єру?

- як жити у своє задоволення, не займаючись постійним пошуком "гідного партнера"

- як побудувати стосунки з чоловіком, аби не стати залежною від нього

- чому не варто своє життя ставити в залежність від волі якогось чоловіка
- різниця між сексуальністю та відвертим одягом.

    На мою думку, жінки більше  потребують саме такої інформації. Жінкам потрібний свіжий  тверезий погляд на власну роль, яка має бути значно більша, ніж постійне дбання про інтереси чоловіка. Жінка має  усвідомити, що вона особистість, людина, а не лялька, яка має дбати лише про зовнішній вигляд.

 
   Такі  шоу неминуче створюють хибне уявлення про роль жінки в житті, про цінності у шлюбі, про стосунки між статями. Це витоки гендерної дискримінації та  початок формування насильства.  Ви  можете важати це перебільшенням, вигадкою, мовляв це не суттєво.


Але наше суспільство вже починає бачити наслідки відсутності гендерної культури, яка має формуватися змалку.  Чого варті відверті, огидні роздуми української дівчинки про власне майбутнє, про образ майбутнього, коханого??? чоловіка,  які шокували інтернет. 
  
Подумайте, чи таких жінок ви хочете бачити в Україні???




1 коментар:

  1. Читаю опис одного жіночого сайту: Ми створили інтернет-журнал .... спеціально для вас: жінок, бажаючих бути в курсі подій моди, які стежать за собою і охочих залишатися привабливими для своїх чоловіків навіть у старості. Саме для вас ми зібрали всі жіночі секрети в одному місці, і тут ви не тільки дізнаєтеся, як виховувати дітей, але і як зберегти свою красу і струнку фігуру, як зачарувати вподобаного чоловіка і як підбирати косметичні засоби. Ви дізнаєтеся секрети правильного флірту, ми розповімо вам про те, як зберегти відносини зі своїм чоловіком, навчимо вас бути завжди цікавою і привабливою, розкриємо таємниці смачних страв. Ви дізнаєтеся, як звити зі свого будинку справжнє затишне гніздечко, про яке мріють всі люди. Вирушайте ж просто зараз в захоплюючий світ жіночих секретів, а ми постараємося і далі радувати вас новими матеріалами, які допоможуть вам стати ідеальною жінкою!

    ВідповістиВидалити