понеділок, 4 червня 2012 р.

Кілька секретів, як зробити свою творчість брендом (сексуальним)


   
       Стара мудрість з інтернету: "Скажи щось про секс і люди до тебе потягнуться" завжди працює. Тому навіть яскраві особистості не нехтують цим правилом. Епатажна письменниця, музикантка та телеведуча Ірена Карпа при своїй посередній зовнішності не соромиться презентувати свою творчість через власне тіло в журналі "Playboy".

   Як на мене, це журнал у якому кожна жінка має можливість виглядати сексуально, незалежно від того яку зовнішність вона має. Але для Ірени стилісти підібрали дуже влучний образ - провокаційний, грубий, дещо вульгарний. 

     Образ влучний не тому  Ірена така.  Скоріше таким є  стиль творчості письменниці, який повністю оголений. Без прикрас, сентиментів, жорстко, на межі непристойності, вона описує життя і людей такими, якими вони є.
      У скандальній книзі ”Добро і зло”, в якому авторка розповіла про життя в містечку Яремча Івано-Франківської області, про школу, своїх друзів і родичів, Ірена так пише про вчительку математики: ”Юлія Марківна була однією із тих залізних леді з фіолетовим волоссям, над котрими не владний час. У неї в роті можуть випадати зуби — ”шінуш на кошінуш” — і додаватися роки в її паспорті, сама вона все одно залишається незмінною. Страшною і загрозливою”.
        Ну як тут залишатися байдужим? А це лише маленька провокація, за решту правди вона отримала звання "Заслужена курва України". Справедливе звання чи ні - вирішувати Вам. Як на мене несправедливе. Вона просто жінка, яка мислить і пише без словесних прикрас. То ж чи варто називати за це огидними словами. А фото гарні та  відверті, як і сама Ірена:





Немає коментарів:

Дописати коментар